Известие

Collapse
No announcement yet.

Осветление на средния панел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bobo
    Първоначално публикувано от Alfa Mania4ka
    ей.ей не толкова подигравателно.Знам че се пак се гледа по друг начин на..."дръгия пол" зад волана.. ама чак пък толкова...
    просто попитах,защото до сега на сичките ни италиански коли са светили.. и ми стана любопитно защо при сегашната не светат
    Колешке мани ги евала ти правим щом обесни как се маха средната конзола вече съм ти фен Тоз Насо оня ден гледа как става ма съм сигурен че сам нема се справи
    еЕЕеЕее... мерси,мерси но още колко има да уча...,а на фона на това което знам... направо... но за сичко се пак си има време
    "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

ей.ей не толкова подигравателно.Знам че се пак се гледа по друг начин на..."дръгия пол" зад волана.. ама чак пък толкова...
      просто попитах,защото до сега на сичките ни италиански коли са светили.. и ми стана любопитно защо при сегашната не светат
      Колешке мани ги евала ти правим щом обесни как се маха средната конзола вече съм ти фен Тоз Насо оня ден гледа как става ма съм сигурен че сам нема се справи
      Че е пекана колежката става ясно още от туй че кара Алфа Ма дет вика Бобо с туй обяснение направо разби повечето колеги.
      А иначе в тия лосчета на новото табло няма вътре крушки та по мое мнение има три вида. С крушки, с диоди и без нито едното. обаче ако сложите лостчета с крушки незнам дали ще светнат. Може да пробваме.

Comment

То лостчето на чистачките не е ли различно ?
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от gigi
          Че е пекана колежката става ясно още от туй че кара Алфа Ма дет вика Бобо с туй обяснение направо разби повечето колеги.
          А иначе в тия лосчета на новото табло няма вътре крушки та по мое мнение има три вида. С крушки, с диоди и без нито едното. обаче ако сложите лостчета с крушки незнам дали ще светнат. Може да пробваме.
          "Кара АЛФА"...МмМммММ супер звучи.. но още си чакам годинките за книжка,и ча тогава да я подкарвам :винк:
          Но... се пак се радвам че събрах "фенове"
          "˙·٠•● ALFA ROMEO●•٠·˙ е автомобил за егоисти,чието най-голямо признание в любовта към себе си е емоцията на пътя! "

Comment

Малко по темата за осветлението на врътките за климатроника. Да ви кажа, че италианците са вкарали тайна екстра. Нали ги знаете тия нощини лампи дето се пускат и спират с потупване. Е на мен ми изгаснаха и 3те врътки. По едно време на дупкити присветна за малко на едната вртъка. И аз направих опитна постановка. Един удар отляво на конзолата и светва лявата част. Два удара, изгасва всичко. Три удара светва всичко. Естестено по наще пътища скоро ми изгасна лявата врътка, но идеята е, че и на вас може просто от лош контакт да не ви свети и да ударите с пиниз и да се закрепи положението.
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 23:09.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от dermeister
                Малко по темата за осветлението на врътките за климатроника. Да ви кажа, че италианците са вкарали тайна екстра. Нали ги знаете тия нощини лампи дето се пускат и спират с потупване. Е на мен ми изгаснаха и 3те врътки. По едно време на дупкити присветна за малко на едната вртъка. И аз направих опитна постановка. Един удар отляво на конзолата и светва лявата част. Два удара, изгасва всичко. Три удара светва всичко. Естестено по наще пътища скоро ми изгасна лявата врътка, но идеята е, че и на вас може просто от лош контакт да не ви свети и да ударите с пиниз и да се закрепи положението.

Обяснението е много точно и вярно !!!
                Ако някой е тръгнал да си прави осветлението - като стигнете до диодчетата / стъклени с 2 телени крачета / преди да ги смените, пробвайте дали са изгорели - ако не са - просто им разширете леко крачетата ище светят още много време. По добър варянт е от смяна с нови, просто не се намират много качествени и по лесно и бързо горят, пък и повечко греят.
                Инак Новите са по 0.50 лв.
                Alfa Romeo 146 1,9JTD /2000/

Comment

Темата за светещите лостчета на волана е тази:
                  http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=19572
                  145 1.9 JTD '99

Comment

Айде и аз като нов ентусиаст да се включа тук. Сядам вечерта в колата потеглям и посягам да включа климатика и нищо не се вижда, а като не съм запомнил кое за какво беше пускам вътрешното осветление. Някъде бях виждал тема със снимки как става разглобяването на конзолата, но сега не я открих и затова ще сложа малко снимки тук, дано на някой да са му полезни. Темата на колегата Viktor_ за лостчетата е изключително добра, Браво
                    Alfa Romeo Giulietta 1.8 84' -бивша
                    Alfa Romeo 146 JTD 99'

Comment

моите лостчета също не светеха и понеже разглоих таблото че зеленото ме дразни и си направих и лостчетата да светят ето каксе получи тук има снимки

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... B%EE%F2%EE
                      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Working...
                      X